Köszöntjük Önt weboldalunkon!

 

A 2024-es évben is várja vendégeit a Lepke Étterem.  

Az idei évtől ismét a tulajdonosok üzemeltetésében!

Az elmúlt év felújítással telt, ami során az épület teljes energetikai korszerűsítésen esett át, teljesen megújjult az apartmanház és a teraszaink is modern árnyékoló rendszert kaptak és új bútorzatot. 

 

Éttermünk a Tihanyi félsziget tövében található, ahonnan páratlan kilátás nyílik vendégeink számára a Balatonra és Balatonfüredre.
Az étterem előtt egy szabad-strand helyezkedik el, melynek sajátossága, hogy a napkeltétől napnyugtáig élvezhetik a napfürdőzést a strandolók.

 

 

Panoráma teraszunkon 120 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Míg termünkben 70 fő foglalhat helyet, ahonnan szintén élvezhető a csodálatos kilátás, nagy üvegablakainknak köszönhetően. Amennyiben a teraszunkról élvezi a naplementét, garantáljuk, hogy örök élményben lesz része ahogy a dombok közt eltűnő nap megvilágítja a Balatont.

Étlapunkon széles választékban levesek, salátatálak, pizzák, spagettik, frissensültek, fitnesz ételek, specialitások, vegetáriánus fogások és desszertek találhatók. Véleményünk szerint, minden hozzánk betérő vendég, találhat kedvére valót a kínálatunkból. Rendezvények, családi összejövetelek, vasárnapi ebédek lebonyolítását is nagy lelkesedéssel vállaljuk.

 

Szeretettel várjuk Önt is a tihanyi Lepke Étteremben!

 

 

  • Megosztás:
  • facebook.com