Feliratkozás Hírlevélre

Ajánlott oldalak

Pályázatok

 
A projekt azonosító száma: GINOP-4.1.5-22-2022-00167
A kedvezményezett neve: PILLE-GASTRO Kereskedelmi és Vendéglátó Kft.
A projekt címe: „A tihanyi Lepke étterem és panzió energetikai korszerűsítése”
Elnyert támogatási összeg: 76 053 771 Ft (feltételesen vissza nem térítendő támogatás)
Támogatás mértéke: 90 %
A projekt megvalósításának kezdete: 2022.08.01.
A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2023.06.29. 
 
A projekt forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.
 
 
A projekt tartalmának rövid bemutatása:
 
A tihanyi Lepke étterem és panzió tulajdonosa a PILLE-GASTRO Kft. 1994-ben jött létre családi vállalkozásként, fő tevékenysége a kezdetektől a szállodai szolgáltatás és vendéglátás. A vállalkozás fő tulajdonosa és ügyvezetője Varga János, a balatonfüredi vendéglátóipar meghatározó alakja, aki következetes munkáinak, magas színvonalú szakmai tudásának köszönhetően egyre nagyobb szerepet tölt be a város turisztikai életében. 
 
A projekt megvalósítási helyszínén ( 8237 Tihany, Gödrös hrsz. 902. ) található ingatlanon - melynek korszerűsítését tervezzük - két különálló épület található. A főépület, melyben étterem és panzió, valamint ezek kiszolgáló funkciói találhatók, és egy kisebb épület, melyben delikát funkció működik Az épületek közös fűtési rendszerrel működnek. A megvalósítási helyen földgáz nem áll rendelkezésre.
 
Az Pille-Gastro Kft. a korszerűsítéssel érintett ingatlant bérbe kívánja adni, a pályázati felhívás 3.4.1.3. Egyéb elvárások pontjaiban foglaltakat vállalja.
A projektgazda mint a tihanyi az ingatlanok tulajdonosa elkötelezett a minőségi szálláshely szolgáltatás és vendéglátás iránt. A beruházás biztosítja az épületek gazdaságosabb üzemeltetését és a komfort érzet növelését. 
 
A tervezett fejlesztéssel nem csak az energiamegtakarítás területén tennénk előrelépést, hanem az üzembiztonság területén is úgy, hogy közben csökkentjük az üzemeltetési költségeket és az épület üvegházhatást okozó gázok kibocsátását is. Az ingatlan energetikai korszerűsítésével az étterem és panzió vendégei és a cég dolgozói számára komfortosabb tereket hozunk létre. 
 
  • Megosztás:
  • facebook.com